Izberite jezik

elektro pirnat logo

Pokličite nas!

041-617-334

projektiranje

V enem podjetju združujemo idejno zasnovo, projektiranje in izvedbo.

Projekt električne inštalacije je pomemben dokument, ki je večkrat zanemarjen in se mu posveča premalo pozornosti. Največ denarja lahko prihranite z dobro narejenim projektom. Naša prednost je, da v enem podjetju združujemo idejno zasnovo, projektiranje ter izvedbo del. Posledično je gradnja za vas manj stresna, saj imate opravka le z enim podjetjem za izvedbo električnih del, kar zagotavlja tudi lažjo gradnjo, točne načrte in dobro komunikacijo.

 

Pri nas lahko naročite naslednje projekte električnih inštalacij:

  • PGD (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja). Tega potrebujete, kot del dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja.
  • PZI (projekt za izvedbo) je potrebno imeti preden začnete s gradbenimi deli. Tako lahko izbrano elektro podjetje pravilno razpelje cevi, zveže porabnike, ter zaključi električne razdelilne omare. V projektu je zajet tudi priklop objekta na distribucijo (projekt za priključno omarico).
  • PID (projekt izvedenih del) je pomemben dokument, ko se dela na objektu končajo. PID je uporaben pri vzdrževanju, saj si z njim lahko pomaga katerokoli elektro podjetje, ki ga po končanju del pokličete za izvedbo vzdrževalnih del. Prav tako je pomemben, če se odločite za razširitev ali spremembo obstoječe električne inštalacije.
  • Enopolne sheme za obstoječe ali nove električne razdelilce. Dobro narejen in označen električen razdelilec s točno enopolno shemo je najboljša osnova za dobro električno inštalacijo.

 

projektiranje