Izberite jezik

elektro pirnat logo

Pokličite nas!

041-617-334

Izposoja in testiranje posebnih KNX elementov

Preberi več

Prvi uradni KNX šolski center končno v Sloveniji!

Preberi več

pametna hiša EIB KNX
Varnost, udobje, varčevanje, sodobno upravljanje in izpolnitev vseh želja, vse to omogoča le pametna hiša.

Preberi več

S pomočjo pametne inštalacije zagotovimo enostavno upravljanje z množico svetil in ostalih naprav v cerkvah, minimiziramo količino potrebnega dobljenja sten pri obnovi in varčno delovanje ogrevalnega sistema.

Preberi več

centralni nadzorni sistem

Centralni nadzorni sistem (CNS) nadgrajuje pametno inštalacijo, saj je pametna inštalacija po naravi decentralizirana. To pomeni, da niso vse funkcije dostopne z enega mesta. Centralni nadzorni sistem omogoča popolni vpogled in poseg v inštalacijo preko uporabniku prijaznega vmesnika.

Preberi več

projektiranje

V enem podjetju združujemo idejno zasnovo, projektiranje in izvedbo.

Preberi več

klasične elektroinštalacije

Elektroinštalalcije - napeljava in vezava kablov, električne omare, vgradnja vtičnic, stikal in luči, itd.

Preberi več

razdelilni bloki
Razdelilni bloki oziroma električni razdelilci so pomemben del električne inštalacije. Skrbijo za smotrno in gospodarnejšo razdelitev električne energije v objektu. Dobro narejen in označen električen razdelilec s točno enopolno shemo je najboljša osnova za dobro električno inštalacijo.

Računalniška mreža je osnova za komunikacijo in dostop do interneta v objektu. Ne samo dostop do interneta, tudi televizija, IP kamere, nekateri domofoni in ostale naprave potrebujejo priključitev na lokalno računalniško mrežo.

V današnjem času je protivlomni sistem skorajda nuja. Ko vas ni doma sistem preko senzorjev gibanja, loma stekla in drugih poskrbi, da se sproži sirena in preko telefona obvesti vas ali/in varnostno službo, če pride do vloma ali nepooblaščenega vstopa v varovano območje.